Diensten

Liquiddesign

LiquidDesign is een innovatieve, veerkrachtige vloeivloer met een natuurlijke look & feel en esthetische uitstraling. De basis van deze vloeren zijn hernieuwbare grondstoffen zoals houtmeel, lijnolie en kurk. Een exclusieve en duurzame vloerbedekking met blijvend veerkrachtige eigenschappen, voor vele toepassingen. Leverbaar in ruim dertig aantrekkelijke kleuren.

Productvoordelen: • Zeer emissiearm • Emicode EC 1PLUS • Milieuvriendelijk • Eenvoudig te verwerken • Spanningsvrij • Veerkrachtig • Uitstekende hechting • Laagdikte slechts 2 – 2,5 mm

Traprenovatie

Is je trap wel toe aan een make-over? Laat IPS Culemborg dan je traprenovatie doen. Van traditioneel tot creatief: voor elke trap hebben we een passende renovatievorm. Zo kun je denken aan tapijt, traploper of linoleum. Dit zijn de traditionelere trapmaterialen. Wij kunnen ook werken met PVC of hout om de trap een modernere, luxe uitstraling te geven. Tenslotte kunnen we de trap renoveren door middel van trap overzettreden. Hierbij plaatsen we een gehele nieuwe traptrede over je oude traptreden heen.

Houten vloeren

Ben je helemaal fan van de klassieke lijnen van een visgraatvloer, of toch meer van het traditionele legpatroon van houten vloeren? Wij kunnen beide leveren. Ons assortiment bestaat uit een ruim aanbod van (hard)houten vloeren. Van inmeten tot het leggen: we ontzorgen je tijdens het hele proces. Ook kunnen wij uw bestaande houten vloer schuren en afwerken.

Linoleum

Forbo’s Linoleumvloeren, bekend onder de merknaam Marmoleum, staan voor veelzijdigheid, duurzaamheid en kracht. Ideaal voor jouw woning, kantoor of winkel, want deze vloer kan tegen een stootje.

Marmoleum wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen en behoort tot de meest milieuvriendelijke vloeren ter wereld.

Natuurlijk vindt je bij ons een breed scala aan linoleumvloeren, van zowel Forbo als Tarkett.

Raamdecoratie

Op zoek naar functionele of decoratieve raamdecoratie? Bij IPS Culemborg hebben we een breed assortiment aan blinders, shutters, rolgordijnen, jaloezieën, lamellen en binnen- en buitenzonwering.

Om je compleet te ontzorgen kunnen we de ramen voor je inmeten, je adviseren en de raamdecoratie installeren.

Wij zijn onder andere officiële dealer van Zonnelux raamdecoratie. Zonnelux heeft voor ieder raam en ieder interieur een passende raambekleding.

PU- en Minerale gietvloeren

PU gietvloeren zijn duurzaam, onderhoudsarm, slijtvast, naadloos, goed te reinigen en uitstekend te combineren met vloerverwarming.

In een UV-stabiele uitvoering behoort verkleuren tot het verleden. Door de geringe laagdikte zijn deze vloeren ook uitermate geschikt voor renovatiedoeleinden.

Verkrijgbaar in een oneindig scala van kleuren en uitvoeringen. Geschikt voor elk interieur zowel in projecten als woningen.

Natuurlijk kunnen wij, door middel van onze vaste partner, het installeren van de vloerverwarming voor je verzorgen. Zo heb je alles in één hand. 

PVC

PVC, ook wel vinylvloer genoemd, is er in zowel banenmateriaal, maar ook in stroken en tegels en alle denkbare varianten.

Van effen tot traditionele houtstroken, gelegd in planken of visgraat (klein en groot), hexagon vorm etc. In talloze kleuren, vormen en uitstraling.

Onderhoudsvriendelijk, comfortabel en zeer geschikt voor plaatsen op vloerverwarming.

Voor opstookprotocol vloerverwarming: Klik hier

Troffelvloeren

Geschikt als duurzame, naadloze afwerking. Vooral geschikt voor productieruimtes, keuken en werkplaatsen.

Grindvloeren

Marble-line: Naadloze vloersystemen samengesteld uit hars gebonden natuurlijke marmeren korrels.

Hoogglans vloersysteem van echt marmer. Leverbaar in 2 verschillende korrelmaten.

Stone-line: Voor vloeren met prachtige ingekleurde quartzen.

Een makkelijk te onderhouden vloer. Duurzaam, slijtvast, UV-stabiel, krast nagenoeg niet en kan in combinatie met vloerverwarming.

Korrelmatgen 1-2, 2-3 en 3-4 mm. Zowel voor woningen als projectmatig gebruik geschikt.

Tapijt (tegels)

Tapijt is een ruim begrip en is er in talloze uitvoeringen. Zowel voor projectmatig als gebruik in de woning.

Elke toepassing stelt weer andere eisen aan de samenstelling. Je hebt tapijt o.a. uitgevoerd in wol, kunstgaren, katoen etc.

Gordijnen

Een huis is niet compleet zonder gordijnen. Deze kunnen de sfeer in een ruimte maken of breken. Laat je adviseren door ons met een persoonlijk gesprek.  

Wij voeren een uitgebreide gordijnencollectie van o.a. Ploeg, Kendix, Artimo, Holland Haag en Kvadrat

Decodesign

Forbo Eurocol introduceert met DecoDesign een nieuw surface finishing-product voor een stijlvolle afwerking van vloer en wand. Een fraaie combinatie van een basislaag met een opgespoten pixeldessin, afgewerkt met lak. De klant heeft keuze uit veertien vastgestelde fraaie kleurencombinaties, samengesteld uit acht coatingkleuren en drie pixelkleuren.

DecoDesign vormt een stijlvol en duurzaam interieur voor bijvoorbeeld:

• Kantoren
• Scholen
• Showrooms
• Winkels
• Zorginstellingen

Laminaat

Met de zeer ruime keuze in laminaatvloeren van o.a. Quickstep kun je een bijzondere woning creëren. Laminaat is ook in combinatie met vloerverwarming toe te passen. Uitstekende bescherming tegen krassen en vlekken. Voorzien van Ecolabel. Dit betekent dat zij beantwoorden aan de strengste EU-normen voor de kwaliteit van lucht binnenshuis, de kwaliteit en herkomst van de grondstoffen.

Contact

Heb je vragen, neem dan gerust contact op voor vrijblijvend advies.